Contact

Heeft u een vraag, wij helpen u graag

U kunt op verschillende manieren met ons in contact komen:

Klik hier voor meer informatie over het maken van een afspraak met één van onze dierenartsen.
Meerdere malen per dag houden onze dierenartsen op alle locaties spreekuren. Tijdens het spreekuur kunt u met elk probleem binnenlopen of bijvoorbeeld terecht voor kleine ingrepen zoals vaccinaties. Klik hier voor een overzicht van de spreekuren.
Voor algemene vragen kunt u ons bellen (078-6219130). Of stuur een e-mail naar info@dierenziekenhuisdrechtstreek.nl.
Heeft u een vraag over een betaling of een andere administratieve vraag? Tijdens kantooruren kunt u telefonisch contact met ons opnemen via (078) 613 84 44. U kunt ook een e-mail sturen naar administratie@dierenziekenhuisdrechtstreek.nl. Ons postadres is Jan Valsterweg 58, 3315 LG Dordrecht.
Het team van het Dierenziekenhuis Drechtstreek is een gepassioneerd team dat het welzijn van uw huisdier voorop stelt. Wij zullen alles in het werk stellen om u en uw huisdier de beste behandeling te geven die nodig is. Indien u niet tevreden bent over deze behandeling(en) dan stellen wij het op prijs als u dit kenbaar maakt aan de betreffende dierenarts.
Via de onderstaande kaart vind u gemakkelijk alle adressen en contactgegevens van onze praktijken. Klik op een icoon voor meer informatie.

Stadspolders

Jan Valsterweg 96, 3315 LG Dordrecht

Meer informatie

Sterrenburg

Planetenlaan 1, 3318 JJ Dordrecht

Meer informatie

Centrum

Singel 196, 3311 KT Dordrecht

Meer informatie

Papendrecht

De Wederik 1a, 3355 SK Papendrecht

Meer informatie

‘s-Gravendeel

Schenkeltje 25-27, 3295 KK 's-Gravendeel, Netherlands

Meer informatie