Nieuws

aangepaste openingstijden ivm Kerst

Ivm de Kerst zijn er de volgende aangepaste openingstijden:

 

Dinsdag 19 december gaan wij pas om 11u open, ivm personeelsbijeenkomst

Eerste Kerstdag, Tweede Kerstdag en Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten

Uiteraard zijn we altijd bereikbaar voor spoedgevallen op het nummer: 078-6160023

 

Fijne Feestdagen allemaal!

 Dierendag Open Dag

Op Dierendag woensdag 4 oktober, is er een feestelijke Open Dag op het Dierenziekenhuis in Papendrecht en Stadspolders. Wij nodigen u hier van hart voor uit! Onze open dag is leuk voor diereneigenaren, kinderen en huisdieren.

Lees verder


Verbouwing Dierenziekenhuis in Stadspolders

Het Dierenziekenhuis wordt uitgebreid! Er wordt gehamerd, getimmerd en geverfd bij het Dierenziekenhuis in Stadspolders. Wat is hier allemaal aan de hand? Er komen veel meer medische mogelijkheden (terug) aan de Jan Valsterweg 96. Zo hoeft u voor een hoop ingrepen niet meer doorverwezen te worden naar de specialistenkliniek.

Lees verder


Gratis advies bij de aanschaf van een nieuwe pup

Wij willen graag een hond! In welk huis is deze wens nog nooit opgekomen? Iedereen droomt er wel eens van. Maar dan? Hoe gaan we verder? Een reu of een teef, groot of klein, een rashond of een kruising, via de rasvereniging of op marktplaats? Er gaat een wereld van onbegrensde mogelijkheden open, waarin je door de bomen het bos niet meer ziet. Maar toch is het heel belangrijk om hier inzicht in te krijgen, om spijt en teleurstellingen te voorkomen.

Lees verder