Nieuws


Dierendag Open Dag

Op Dierendag woensdag 4 oktober, is er een feestelijke Open Dag op het Dierenziekenhuis in Papendrecht en Stadspolders. Wij nodigen u hier van hart voor uit! Onze open dag is leuk voor diereneigenaren, kinderen en huisdieren.

Lees verder


Verbouwing Dierenziekenhuis in Stadspolders

Het Dierenziekenhuis wordt uitgebreid! Er wordt gehamerd, getimmerd en geverfd bij het Dierenziekenhuis in Stadspolders. Wat is hier allemaal aan de hand? Er komen veel meer medische mogelijkheden (terug) aan de Jan Valsterweg 96. Zo hoeft u voor een hoop ingrepen niet meer doorverwezen te worden naar de specialistenkliniek.

Lees verder


Gratis advies bij de aanschaf van een nieuwe pup

Wij willen graag een hond! In welk huis is deze wens nog nooit opgekomen? Iedereen droomt er wel eens van. Maar dan? Hoe gaan we verder? Een reu of een teef, groot of klein, een rashond of een kruising, via de rasvereniging of op marktplaats? Er gaat een wereld van onbegrensde mogelijkheden open, waarin je door de bomen het bos niet meer ziet. Maar toch is het heel belangrijk om hier inzicht in te krijgen, om spijt en teleurstellingen te voorkomen.

Lees verder


Afvalwedstrijd 2017

AFVALWEDSTRIJD 2017!
Het nieuwe jaar is weer begonnen en daarmee ook de goede voornemens…
Vele van ons starten een gezond dieet en hopen wat af te vallen. Zou uw huisdier ook wel wat gewicht mogen verliezen? Doe dan mee aan onze jaarlijkse AFVALWEDSTRIJD!

Onze assistenten begeleiden u en uw huisdier graag bij het bereiken van een gezond lichaamsgewicht.

DEZE BEGELEIDING IS GRATIS!

De kat en hond die na een half jaar het meest zijn afgevallen op een gezonde wijze en met behulp van Hill’s Metabolic voeding, WINT 6 MAANDEN GRATIS VOEDING EN EEN PROFESSIONELE FOTOREPORTAGE!

U kunt uw dier aanmelden tot 31 januari 2017.
Neem contact op met een van onze vestigingen bij u in de buurt en maak een afspraak bij de assistente.