De beste zorg voor uw huisdier

Dierenziekenhuis Drechtstreek biedt al ruim 25 jaar de beste zorg aan huisdieren in Dordrecht en omgeving. Wij staan als enige zorgverlener voor dieren in de regio alle dagen van het jaar 24 uur per dag klaar om uw huisdier te helpen.

Alle disciplines onder één dak

Continue bijscholing van onze dierenartsen en de modernste apparatuur maken het mogelijk dat wij die extra stap kunnen zetten voor uw huisdier. Onze dierenartsen bekwamen zich, naast de brede basiskennis, vooral in één of twee aspecten van de diergeneeskunde. Zo is er op bijna ieder vakgebied een dierenarts op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken. Zo onderscheiden wij ons van de ‘allround’ dierenarts en kunnen wij uw huisdier de beste zorg van A tot Z bieden.

Altijd een dierenarts in de buurt

Om u dicht bij huis te kunnen helpen, heeft Dierenziekenhuis Drechtstreek meerdere praktijken in Dordrecht, Papendrecht, Sliedrecht en ‘s-Gravendeel. Zo is er altijd een dierenarts bij u in de buurt.

Waarom kiest u voor ons?

24 uur bereikbaar

Onze dierenartsen staan als enige in de regio 24 uur per dag klaar voor uw huisdier. Bij ons bij spoed geen antwoordapparaat.

Continue bijscholing

Door continue bijscholing zijn onze dierenartsen op bijna ieder vakgebied op de hoogte van de laatste diergeneeskundige ontwikkelingen.

Moderne apparatuur

Onze praktijken zijn uitgerust met moderne apparatuur. Zo kunnen wij direct een goede diagnose stellen zonder uw huisdier te verwijzen.

Regionale dekking

Met meerdere praktijken in Dordrecht, Papendrecht, Sliedrecht en 's-Gravendeel is er altijd een dierenarts bij u in de buurt.

Dierenartsen