Over ons

David Onis

In 2013 ben ik na een leuke studietijd afgestudeerd aan de Faculteit in Utrecht. Tijdens mijn studie heb ik veel praktijken door heel Nederland gezien, waaronder Dierenziekenhuis Drechtstreek. Ook heb ik een jaar onderzoek gedaan naar rughernia’s bij de hond. Na mijn afstuderen heb ik een aantal waarnemingen gedaan, om vervolgens begin 2014 hier aan de slag te gaan.

Meestal werk ik op het Verwijscentrum, op de afdeling chirurgie en orthopedie. Daarnaast ben ik regelmatig op locatie Sterrenburg, waar ik mij bezig houd met de 1e-lijns diergeneeskunde, tandheelkunde en chirurgie. Hoewel ik een heel brede interesse heb en het ook leuk vind om patiënten met internistische problemen te helpen, heeft chirurgie op mij de grootste aantrekkingskracht.

Oorspronkelijk kom ik uit de Achterhoek, hoewel slechts weinigen dat nog aan mij kunnen horen. Toen ik klaar was met mijn middelbare school ben ik verhuisd naar Utrecht. Daar woon ik nu nog steeds, samen met mijn vriendin, onze kat Muis en Cooper, onze (onstuimige) hond. In de toekomst staat een verhuizing naar Dordrecht of omgeving wel op de planning.