Dominique Flipse

Ik ben Dominique Flipse, geboren en getogen in het niet zo verre Middelburg, Zeeland. Gezelschapsdieren hebben altijd een onderdeel uitgemaakt van het gezin. In Juli 2018 ben ik afgestudeerd als dierenarts voor gezelschapsdieren aan de Universiteit Gent. Na enkele jaren als stagiair te hebben meegelopen op het Verwijscentrum en Dierenziekenhuis ben ik sinds Augustus werkzaam als dierenarts op het Dierenziekenhuis o.a. op de locaties stadspolders en singel. Het werken in teamverband met meerdere artsen valt meer in mijn straatje en draagt volgens mij bij aan betere kwaliteit diergeneeskundige zorg.
Op diergeneeskundig vlak liggen mijn interesses hoofdzakelijk in de oftalmologie (oogheelkunde), chirurgie en neonatologie. De komende jaren zal ik mij vooral op deze vlakken blijven ontwikkelen, maar daarnaast hou ik er over het algemeen van om te blijven bijscholen.
Ik hou ontzettend veel van sporten en ben minstens een aantal keer per week in de sportschool te vinden. Ik ben ook een erg gepassioneerd reiziger en probeer zoveel mogelijk de wereld over te reizen en verschillende culturen te snuiven.