Over ons

Jet Musters

Na mijn middelbare schooltijd in Breda te hebben afgerond, heb ik Diergeneeskunde gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Deze studie was voor mij een logische keuze, omdat ik mijn hele leven al met dieren in de weer was – van honden en katten tot muizen en ganzen. Tijdens mijn studie was ik bestuurslid van het Feline Symposium en medeoprichter van het veterinaire studenten muziekgezelschap C.M.V. “Syrinx”. Mijn afstudeeronderzoek naar de bevalling bij de kat is gepubliceerd in het wetenschappelijke tijdschrift Theriogenology en beloond met de FelCan Award.

In ben in 2010 afgestudeerd als gezelschapsdierenarts waarna ik gedurende een jaar veel ervaring heb opgedaan door tegelijkertijd bij twee gezelschapsdierenpraktijken te werken. Sinds 2011 ben ik werkzaam bij Anicura Dierenziekenhuis. Het eerste jaar was ik werkzaam in de eerste lijn, op locaties De Singel en Stadspolders. Hierna ben ik mij steeds meer gaan richten op de behandeling van de patiënten in de opname van het Verwijscentrum. Sinds kort werk ik weer met veel plezier in de eerstelijn, als een van de vaste artsen op de locatie ’s Gravendeel. Mijn interesses liggen op het gebied van de interne geneeskunde van katten, konijnen en knaagdieren.

Samen met mijn man Steven, kinderen Guusje en Kees en drie katten woon ik al jaren met veel plezier in Dordrecht. Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin en vrienden. Verder volg ik vioollessen aan de Ambachtse Muziekschool.