Joëlla Westland

Ik ben met zwangerschapsverlof! In April kunt u mij weer terug verwachten.

Ik ben afgestudeerd in 2007 aan de faculteit Diergeneeskunde van de universiteit Utrecht. Meteen na mijn studie ben ik gaan werken bij Dierenziekenhuis Drechtstreek.

Ik werk op locatie Sliedrecht en Papendrecht waar ik de eerste lijns diergeneeskunde voor mijn rekening neem. Mijn speciale interesse heeft de dermatologie. Hiervoor volg ik post academisch onderwijs aan de Europese school voor veterinaire studies in Wenen (Oostenrijk). Dermatologie patiënten kunnen op afspraak bij mij terecht in Sliedrecht en donderdagochtend op het Dierenziekenhuis in Dordrecht.

Ik ben getrouwd met Bert Westland. Wij hebben 2 Entlebuchers, Djana en onze nieuwe aanwinst Zazoe. Honden zijn meteen mijn grootste hobby. Ik train met Zazoe bij KC Dordrecht. Onze wens is om zo ver mogelijk te komen.