Yoeri Muusz

In mei 2015 ben ik afgestudeerd aan de Faculteit Diergeneeskunde in Utrecht. Na een paar maanden als waarnemer in Den Haag te hebben gewerkt, ben ik in oktober 2015 begonnen bij Anicura Dierenziekenhuis Drechtstreek.

Ik ben geboren en getogen in Rotterdam en ben daar weer gaan wonen na mijn studie in Utrecht. Mijn vrije tijd breng ik door met hockeyen, lezen, af te spreken met vrienden en daarnaast reis ik zo vaak mogelijk de wereld door. Thuis heb ik zelf 2 katten, waaronder een die ik tijdens het werk heb geadopteerd. Mijn werkinteresses liggen met name in de interne geneeskunde, neurologie, kattengeneeskunde en spoed/opname. Vanwege de affiniteit voor katten zet ik me o.a. ook in om van het Dierenziekenhuis een cat friendly practice te maken net zoals op het verwijscentrum, om te zorgen dat we katten de beste zorg kunnen bieden. Daarnaast maak ik MRI scan’s op het verwijscentrum. In de afgelopen 2 jaar heb ik veel ervaring opgedaan in zowel de 1ste lijns geneeskunde als de intensieve zorg voor honden en katten in de opname/spoed. Hierdoor ben ik breed inzetbaar en zult u mij voornamelijk tegenkomen op het Dierenziekenhuis en het Verwijscentrum.

CV Nascholing

• 2017  Nascholing GezelschapsdierenNascholingsavond
  • 2017  AniCura Diergeneeskundig Verwijscentrum Dordrecht
  • 2017  Nascholing GezelschapsdierenEpilepsie bij de hond